Атлас

Карай бакшиш

Албум

Издател: Самиздат
Дата на излизане: 1993-00-00
Носител: MC
Каталожен No:

  1. Душата ми се рони (вокал Коцето Калки)
  2. За да ме забравиш
  3. Леглото на забравата (вокал Данжел)
  4. Карай бакшиш (вокал Стоян Михалев)
  5. Среднощен час (вокал Николай Томов)
  6. Грешен номер
  7. Божествен и безцветен (вокал Цветелин Атанасов-Елвиса)
  8. Неуверена молитва (вокал Стоян Михалев)
  9. Солта на живота (вокал Мери Начева)
  10. Обичам, Боже, самотата (вокал Бойко Трифонов)